Betalingsbetingelser


Abonner på "SIA Dagda Trading” sitt månedlige nyhetsbrev.

For å motta vårt månedlige nyhetsbrev med priser, vennligst send en kort epost til oss på as@firewoodlux.com

Betalingsbetingelser for produkter

Ifølge "SIA Dagda Trading” sin policy, må nye kunder betale for varene på forhånd. Den første ordren regnes som en test og vil evalueres av begge parter for mulig fremtidig samarbeid. Etter første levering er komplett, kan betalingsbetingelse reforhandles.

Store kunder (som kjøper 10 eller flere trucker over 3 måneder) kan forhandle betalingsforfallet fra 1 til 15 dager etter levering.

Kredittvolum (volum av varer, solgt i debit) er typisk 1 truck med mulighet for store kunder til å øke til 5 trucker.

Endelig pris: "SIA Dagda Trading” er lokalisert i Litauen, som er medlem av EU. Som medlem av det indre markedet påløper det ikke ytterligere toll eller skatter for importerte varer.
Varene blir solgt med 0 % MVA (merverdiavgift), hvis kjøperen er registrert MVA-registrert. Hvis kjøperen er en privatperson (ikke MVA-registrert), vil Litauens MVA-sats legges på prisen.
Varene kan bli levert enten på angitt sted (Ex Works), angitt lossehavn (CFR) eller angitt destinasjon (DAP).

Ordre med kombinasjoner av produkter

Hvis du ikke trenger en full trucklast av et visst produkt, er det valgfritt å laste delvis med en kombinasjon. Kombinasjonen bør tilsvare en total på 24 tonn trucklast. For denne tjenesten blir det lagt på en liten ekstraavgift.

Levering til flere adresser

I tilfelle du trenger at lasten skal lastes av ved flere stopp, er det mulig med en rekkevidde på rundt 50 km mellom adressene. Det bør ikke være flere enn 3 stopp. Det legges på en ekstraavgift for denne tjenesten.

For private kjøpere

For kunder som ikke er MVA-registrert, er det anbefalt å finne et firma som er MVA-registrert og kjøpe via dem. Det er også mulig for en kjøper å kombinere en gruppe av mennesker (f.eks. naboer, slektninger) for å fylle opp trucken og spare penger.


Betalingsbetingelser